Minggu, 31 Juli 2011

Mecca is the center of the Earth proved by Neil Armstrong


Neil Armstrong has proven that Mecca is the center of the planet Earth. This fact has been examined through a scientific study.

Kamis, 28 Juli 2011

Introducing

maybe just only a handful of people who know me in this virtual world. because I'm also still learning. probably better if I introduce myself again to the crew of media [pretending to be an artist: D]
okay let me introduce myself to you
Name        : Roro Hartinah Isyani
Call me     : Roro:)

Rabu, 27 Juli 2011

Welcome Back to My Lovely Post

oke guys
berjumpa lagi dengan aku :)
RORO HARTINAH ISYANI si cantik manis lucu imoet :p [ ahhaha ]
dengan tampilan baru dan style yang baru anti [ ALAY ] hahahaha :D dan juga pakaian yang baru juga karna skrg akunya udah pake krudung gitu deh :p hehehe jadi ya islamic geto :p ya gak coooy :DDD *ngakak terooossss sampek dower :p.. tapi di blog aku ini tetep donk wajip slalu always PD [ percaya diri bangget geto ] OKE !! salam LANJUTKAN
i love you i love you i love you :* emwahwmwahemwah :* :*